Op 1 oktober jl. hebben de vakbonden het vertrouwen opgezegd in de minister en degene die namens haar de afgelopen maanden hebben onderhandeld over het moderne Van Werk Naar Werk Beleid.
Na haar afwijzing is er geen sociaal beleid en hebben de vakbonden geen reden om bij departementen over reorganisaties te spreken. Dit overleg ligt geheel stil.

Maar dat betekent niet dat we stil moeten zitten. Om iedereen volledig en actueel te kunnen blijven informeren, hebben de gezamenlijke bonden een website geopend: www.vakbondinactie.nl/caorijk.
Op deze site staat informatie over de huidige situatie, relevante stukken voor ondernemingsraden en data van bijeenkomsten bij de verschillende ministeries.
Via Twitter kunt u ons volgen en zelf berichten versturen onder #rijkinactie. Wij twitteren onder @MarianneWendt  en @PeterWulms.

Wij hopen dat u uw steentje gaat bijdragen aan 1 of meerdere acties. Stilzitten kan niet meer! Dus laat u horen en zien!

Met vriendelijke groeten,

Jullie onderhandelaars